tinttipulla sanoo:
on tuolla hauska täti
tinttipulla sanoo:
tuo täti  mooooonika
tinttipulla sanoo:
kun täti menee torille
tinttipulla sanoo:
on näky komea
tinttipulla sanoo:
hei
nannu sanoo:
moonikan laukussa onkin ylläri.
nannu sanoo:
hei.
nannu sanoo:
sielä on hattivattien vuosikokous
nannu sanoo:
moonikan laukussa
nannu sanoo:
hattivatit kekkeröi
tinttipulla sanoo:
^^

En haluais käydä koulua. Joskus tuntuu siltä, että tulee suurenmoinen motivaatiopuuska. Kaikki aineet menee kun leikkiä vaan, tunneilla jaksaa kuunnella ja opiskelu on huipussaan. Mut sit on tällasta päämäärätöntä ihme miettimistä ja haikailua jonnekin muualle. Passiivisena koko ajan odottaa, että joku ihme tapahtuu ja sitä kerrankin osais nauttia siitä tunteesta, että tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja niin eespäin. Kun välillä näyttää siltäkin, että onni jos tän lukion jaksaa läpi kahlata, tuntuu että elämässä ois kaikenlaista tärkeetä, mikä menee koulun edelle. Mut tolla asenteella mikään ei tuu muuttumaan ja kyllä mä ymmärrän ettei oo mitään asioita minkä pitäs mennä koulun edelle. Onhan sitä kaikkee akuuttia ihanuutta ^^, mutta iskäkin selittää koko ajan, että muistanhan mä, että koulunkäynti on tärkeintä nyt.
    Miten sen nyt voi unohtaa? Kaikki olettaa, että koulu on elämä. Musta on varmaan tullu sellanen kuva kaikille, tai ainakin luulisin niin, että yritän mahollisimman tehokkaasti muuttaa tota totuutta ^-^* Ja niin kai yritänkin, varmaan siinä onnistumatta -_-, sen kyllä numeroista näkee. Näköjään elämää ja koulua ei voi yhdistää. Onneks sielä koulussa on mahtavat posset, joiden kanssa jaksaa<3 en mä vois mistään hinnasta kyllä jättää lukioo kesken tai mitään semmosta tyhmää spontaania, koska on tää kyllä mun elämän parasta aikaa ^^ ei ehkä johdu siis ainoastaan koulusta, vaan kaikesta kivasta itsenäistymisestä :)
---> omaan kämppään ja tää on kyllä aikoihin parasta mitä on tapahtunu, ehkä ikinä :D kun mun kämppis on niin samaa maata ja samaa sukua ja samaa olemusta kun minä. Mikään ei voi mennä pilalle :P

Mitä tässä voi muuta tehdä kun nauttia, pitää hauskaa, rakastaa ja sivuseikkana opiskella :D jotain kaikenlaista ihanaa ikimuistosta parasta mitä voi kertoa lapsenlapsille. On niin kliseistä sanoo, että kerran me vaan nuoria ollaan jneespäin, mut se on kyllä täysin totta, jotenkin muiden puheista joskus paistaa läpi se, että ne ei ehkä ihan ymmärrä mun ja kämppiksen elämäntapaa (joltain osin) :'D mutta itku:

This is us. Try to handle and we won't listen. <3

On ihanaa olla spontaani ja omistaa yks tän maailman parhaimmista ystävistä. Lällätilää<3

Tällasta tänään, nyt kaatoo runsaasti ja huomena töihin.